Tarieven Fotoshoot
Sense 1: € 90,-
1-4 personen, tijdsduur 1 a 1,5 uur Excl. digitale bestanden, nabestellingen lopen via ons.
Sense 2: € 140,-
1-4 personen, tijdsduur 1 a 1,5 uur Inclusief 5 bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie
Sense 3: € 165,-
1-4 personen, tijdsduur 1 a 1,5 uur Inclusief 10 bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie Sense 4: € 190,-
1-4 personen, tijdsduur 1 a 1,5 uur Inclusief 20 bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie

De fotoshoot vindt plaats bij ons in de studio. Voor een shoot bij u thuis of op een door u gekozen locatie, berekenen wij een vergoeding van € 0.50 per km en eventuele parkeergelden. Na bewerking van de foto’s krijgt u deze in klein formaat, voorzien van copyright toegezonden in een online fotoalbum. U kunt vervolgens kiezen uit een van bovenstaande Sense pakketten, of om alle foto’s af te kopen voor € 150,-. Voor grotere groepen en bedrijfsraportages maken we graag een op maat gemaakte offerte.

Tarieven Trouwreportage
Wat belangrijk is bij het maken van de keuze voor de fotograaf (of in ons geval fotografen) is dat het klikt. Daarom gaat onze voorkeur uit naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de trouwdag door te spreken. Het is voor beide partijen van belang dat er op deze dag een ontspannen en relaxte sfeer is.
Voor een trouwreportage vragen wij € 850,00 (excl. reiskosten á €0.50 per km, parkeergelden) Hiervoor komen wij 5 onafgebroken uren fotograferen en voor ieder uur extra wordt er € 125,00 berekend. Indien u kiest voor een kortere trouwreportage is dit ook mogelijk, prijs op aanvraag. Een trouwalbum is niet bij de genoemde prijs inbegrepen, onze voorkeur gaat er wel naar uit om dit ook voor u te mogen verzorgen, zodat onze stijl van fotograferen in het album terug komt. Wij werken met enkele vaste leveranciers van trouwalbums waaruit u kunt kiezen.

Na de trouwdag worden de bewerkte foto’s in klein formaat en voorzien van copyright toegezonden in een online fotoalbum. U kunt de keuze maken om de foto’s op een CD met licenties voor eigen gebruik af te kopen á € 250,00 of de nabestelling door ons te laten verzorgen.

Foto’s die zijn gemaakt tijdens een fotoshoot kunnen in overleg door ons gebruikt worden voor de promotie van Sense Photography. Hierbij kun je denken aan plaatsing op onze website, social media (facebook) en/of drukwerk.

Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.